Diensten

DECORBOUW

Een op maat gemaakt decor voor uw evenement is in deze tijd niet meer weg te denken. In samenwerking met diverse partners kunnen wij u het complete concept aanbieden. Van ontwerp tot realisatie, uw wensen en ideeën worden uitgewerkt tot de meest uiteenlopende creaties!

ZAKELIJK

De inrichting van uw bedrijf moet bij u en bij uw bedrijf passen, zeker zo belangrijker is de functionaliteit en flexibiliteit van het interieur. Naast de interieurs op maat wordt er nauw samengewerkt met diverse partners in verschillende sectoren, van de elektronica tot de ergonomie. Met 1 contactpersoon heeft u alles onder controle!

PARTICULIER

Bent u op zoek naar een nieuw interieur maar weet niet hoe dit aan te pakken? Wij kunnen u adviseren. We denken graag met u mee en houden daarbij uw wensen aan als leidraad van het geheel. Of het gaat om een badkamermeubel of de complete inrichting van uw huis. Graag bespreken wij met u de mogelijkheden en adviseren u over onder andere materiaalkeuze, functionaliteit, design en levensduur. Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!